Kjøp i fra Sverige

Om oss

Gottekungen ägs av Svenska Näthandelsgruppen AB. SNHG är ett svenskt e-
handelsföretag som säljer till den skandinaviska marknaden. När du handlar via gottekungen.se kan du vara säker på att du får kvalitetsprodukter till låga priser.
Vi garanterar att våra produkter alltid är färska och vi ger 100% nöjdkundgaranti.
Med vår garanti kommer vi att återbetala dina pengar om du inte är nöjd med våra produkter.

Kunden betalar returfrakten.
 
Företaget grundades i Strömstad 2017. Företaget strävar efter att vara ditt första val som leverantör av godis till helgen eller andra tillfällen.
 
Vi har avtal med en av Sveriges största grossister. Det ger oss möjlighet att erbjuda allt från exklusivt godis, roligt godis, travel value / XL-paket, och inte minst, vi satsar också stort på socker-, laktos- och glutenfria produkter.
Vi har varumärken som Haribo, Malaco, Freia, Fazer, Pepsi och Coca Cola.
Vårt sortiment består av de mest populära produkterna bland svenskar, norrmän, danskar och finländare.

Vårt sortiment av produkter kommer ständigt att expandera och om du saknar något, vänligen kontakta oss och be oss att ta med din favoritprodukt. Vi använder Post Nord och dina varor kommer att levereras till närmaste butik per post. All vikt anges inklusive förpackning. Frakten i Sverige är viktbaserad och är som följer Alla priser på SNHG AB är anges i svenska kronor.
När du har gjort en godkänd beställning får du ett e-postmeddelande som gäller som orderbekräftelse. Tillsammans med leveransen får du också ett kvitto

Hur betalar jag?
Du betalar när du checkar ut och kan använda både Visa och Mastercard.

Personlig information

Vi behandlar all personlig information du tillhandahåller i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL 1998: 204). Vi garanterar att ingen information om dig
kommer att säljas eller användas för tredjepartsannonser, utan används endast av Svenska Näthandelsgruppen AB. Din e-postadress och mobilnummer används för orderbekräftelse och för annan information om din beställning. Vi reserverar oss för rätten att göra reklam i form av nyhetsbrev med specialerbjudanden, om du inte anger att du inte vill ha dem.

Om du vill ändra data eller tas bort från registret, vänligen kontakta vår kundtjänst (se informationen under Kontakta oss). Om du är under 18 år, är det inte tillåtet att beställa från oss. Alla försök till bedrägeri rapporteras till polisen.

Leveranser

Vår målgrupp är Norge, Sverige, Danmark och Finland.
Varor skickas från vårt lager varje tisdag. Din beställning kommer att skickas
med Postnord, och du får ett spårnummer som skickas till din e-post.
Paket utan rätt adress eller oavhämtat paket. Det är upp till kunden att ange en giltig och korrekt leveransadress. Om en försändelse returneras på grund av felaktig adressinformation eller inte hämtas, ansvarar kunden för att betala en extra frakt på 150 SEK (ej subventionerad) för retur av paketet. Liggetiden är 14 dagar från att paketet anlänt din leveransplats.

Garanti och instruktioner
SNHG AB kan inte ta ansvar för överkänslighet mot en eller flera ingredienser i en produkt. Om du är osäker på vad produkten innehåller, kontakta vår kundservice innan du beställer eller kontrollera produktens innehållsförteckning.

Konsument (Privat) Remedial Removal Agreement
Vi följer konsumentrådets rekommendationer för e-handel. Skicka ett meddelande inom 14 dagar från det att du mottog varan, eller en betydande
del av denna.

Klagomål / Avslag / Annullering
Mottagaren ansvarar för att kontrollera att leveransen och produkterna är riktiga
när du får paketet. Vid eventuella problem med paket eller saknade föremål,
meddela oss så snart som möjligt. Se kontaktinformation.

Tvister
Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.

Annat

Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för tryckfel, leverantörers prishöjningar, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning. De uppgifter som lämnas härigenom utgör inte någon utfästelse om användbarhet, lämplighet, garanti m.m. annat än där det är direkt angivet. gottekungen.se förbehåller sig rätten till ändring av samtlig information utan föregående avisering.

FAQ

Hur lång leveranstid har ni?
- Sverige, Danmark och Finland brukar ta 2-10 arbetsdagar.
" Till Norge tar det ungefär 3-10 arbetsdagar, beroende på ditt hemland.

Hur tar vi emot kampanjerbjudanden?

- Vi rekommenderar att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Vi skickar regelbundet erbjudanden. Du kan också följa oss på Facebook och Instagram.

Hur kan jag spåra min beställning?

- Så snart varorna är packade skickas ett mail till kunden så att du kan spåra paketet hela vägen.

Kan jag avbryta min beställning efter betalning?
- Nej, när den beställs går den direkt till förpackningen och kan tyvärr inte avbrytas.

Hur kommer jag i kontakt med gottekungen.se?
- Se information under kontakt.

Vilka betalningsmetoder kan jag ansöka om?
- Vi accepterar Visa och Mastercard